top of page
Search

Norske kunder - alternative betalingsmetoder

Hei. Her følger en liten oppdatering på norsk.

Den siste tiden ser jeg av Google statistics at flere nordmenn har begynt å besøke siden min. I den forbindelse gjør jeg oppmerksom på at det kan avtales andre betalingsmetoder dersom du finner noe på nettbutikken du ønsker å kjøpe.

I nettbutikken har jeg lagt opp til priser i dollar, og med betaling med bankkort/Paypal. Det forsvinner imidlertid en del i vekslingsgebyr ved denne metoden, så dersom du er interessert å betale med norske kroner (enten via bankoverføring, VIPPS eller efaktura i norske kroner) så ta kontakt med meg, så ordner jeg dette. En fordel norske kunder vil ha er at frakt er mye rimeligere for norske kunder enn for utenlandske kunder. Forsendelser opp til 35 kg innad i Norge sendes med Norgespakken (inklusiv sporing) til kr 149. En vil dermed ha muligheten til å kjøpe slike steiner som kvartsen på 7,7 kg på bildet nedenfor til en langt mer fordelaktig pris enn hva utenlandske kunder må betale. Fortsatt god sommer!


12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page